Taxi

Bel ons op (072) 85 00 111 of op (075) 61 28 205

Onze diensten

Schiphol vervoer

Vanaf diverse vertrekplaatsen hebben wij “Taxi Noorderlicht” vastgestelde scherpe tarieven voor zowel enkele reis als retour.
Om gebruik te kunnen maken van deze speciale tarieven dient u in principe wel minimaal 12uur van tevoren de rit te reserveren. Het betreft te allen tijde een privétaxi, dus geen combinatievervoer.
U kunt natuurlijk ook een deeltaxi reserveren, hiervan is het tarief goedkoper maar u deelt wel de taxi met meerdere passagiers, de rit wordt langer maar goedkoper.
Dit kunt u van te voren aangeven. U zult nooit bij Taxi Noorderlicht voor een verrassing te komen staan. U kunt dit regelen door te bellen met 072-85 00 111 of een e-mail te sturen naar info@taxinoorderlicht.nl .

  • U wordt voor de deur van de betreffende terminal afgezet.
  • U komt op tijd en ontspannen aan op de luchthaven
  • U heeft geen parkeerkosten,
  • Uw auto staat niet onbewaakt op een parkeerterrein
  • Door middel van uw vluchtnummer staat Taxi Noorderlicht klaar om u weer naar huis te brengen.

Zakelijk vervoer

De chauffeurs van Taxi Noorderlicht zijn gediplomeerde chauffeurs en hebben jarenlange ervaring. De voertuigen die wij hiervoor beschikbaar stellen zijn voorzien van alle gemakken. Ook bij zakelijk vervoer geldt voor Taxi Noorderlicht dat u onze verantwoordelijkheid bent als u instapt dus kunt u rekenen op de beste service die wij maar kunnen bieden.
Indien u op regelmatige basis van een taxi gebruik wilt gaan maken is het bij ons Taxi Noorderlicht ook mogelijk hiervoor een vaste reductieprijs af te spreken. Neemt u hiervoor contact op met onze taxi centrale of mail naar info@taxinoorderlicht.nl.

Indien u vooraf een prijsopgave wenst te ontvangen, kunt u bellen met 072 - 85 00 111 of een mail sturen naar info@taxinoorderlicht.nl U ontvangt dan een mail van ons met een prijsopgave en een eventuele planning van het vervoer.

Particulier vervoer

Ook kunt u als particulier bij Taxi Noorderlicht terecht voor alle soorten vervoer. Als u op regelmatige basis van een taxi gebruik wilt gaan maken is het bij ons "Taxi Noorderlicht" ook mogelijk hiervoor een vaste reductieprijs af te spreken. Neemt u hiervoor contact op met onze taxi centrale of mail naar info@taxinoorderlicht.nl

Groepsvervoer

Heeft u een taxi nodig voor uw bruiloft, feestje of wilt u met een groep vrienden ergens naar toe, Taxi Noorderlicht kan uw vervoer verzorgen, bel met 072 85 00 111 of een stuur mail naar info@taxinoorderlicht.nlvoor een vrijblijvende offerte. U dient in principe uw rit minimaal 12 uur van te voren te reserveren.

School vervoer

Heeft uw kind een verstandelijke/ lichamelijke beperking en u wilt dat uw kind veilig en op tijd op school arriveert, Taxi Noorderlicht rijdt niet alleen uw kind van huis naar school maar houdt ook rekening met het welzijn van uw kind.

Ziekenvervoer

U kunt bij Taxi Noorderlicht ook terecht voor uw zittend ziekenvervoer, of het nu voor een behandeling is of voor een afspraak. Taxi Noorderlicht vervoert u veilig naar het ziekenhuis en terug. Indien u voor een bepaalde periode of regelmatig een taxi nodig heeft voor het vervoer naar het ziekenhuis, dan kan Taxi Noorderlicht ook een vast reductietarief met u afspreken. Bel ons vrijblijvend op telefoonnummer 072 85 00 111 of stuur een mail naar info@taxinoorderlicht.nl.

Uitgaansvervoer

Ook voor een avondje uit kunt u rekenen op Taxi Noorderlicht, of het om een bezoekje voor een voorstelling is, of naar een concert. Taxi Noorderlicht brengt u veilig naar uw plaats van bestemming, en haalt u weer op op het afgesproken tijdstip.

onze taxi's

Ieder met zijn eigen wens en behoeften..neemt u een kijkje op ons aanbod voordat u uw keuze maakt.

Wij beschikken o.a. over de volgende auto's:

Sedan

Een zeer comfortabele 5 persoons auto.

Station wagon

Een 5/7 zits station wagon met veel comfort en bagageruimte.

Busje

Zee van ruimte, geniet terwijl u gebracht wordt naar uw bestemming